Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 3 de marzo de 2010, de la Dirección General del Patrimonio del Estado, por la que se publica la Recomendación de la Junta Consultiva de Contratación Administrativa sobre el envío de anuncios a la Comisión Europea

Objecte: Els Serveis de la Comissió Europea han suscitat davant la Junta Consultiva de Contractació Administrativa el problema que vénen patint com a conseqüència que els òrgans de contractació espanyols remeten freqüentment els anuncis que han de ser objecte de publicació en el DOCE a l'adreça de Política de Contractes Públics en lloc de l'òrgan competent per a la seva publicació, l'Oficina de Publicacions de les Comunitats Europees.

De conformitat amb l'article 2.4 del Reial decret 30/1991, de 18 de gener, que faculta a la Junta Consultiva de Contractació Administrativa per exposar als òrgans de contractació les recomanacions i instruccions , es publica en el BOE  de 8 de març de 2010 la Recomanació de 26 de febrer de 2010 de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa als òrgans de contractació sobre l'enviament d'anuncis a la Comissió Europea.

Aquesta recomanació disposa que quan s'hagin d'enviar anuncis de contractes subjectes a regulació harmonitzada, ja siguin anuncis previs indicatius, anuncis de licitació de contractes, anuncis d'adjudicació o de renúncia o desistiment en el procediment d'adjudicació iniciat, els remetin directament a l'Oficina de Publicacions de les Comunitats Europees  a ser possible per mitjans  electrònics o mitjançant el sistema SIMAP.

Aquesta recomanació també és aplicable a les entitats adjudicadores sotmeses a la Llei 31/3007, de 30 d'octubre, sobre procediments de contractació en els sectors de l'aigua, l'energia, els transports i els serveis postals.

L'adreça de l'Oficina de Publicacions de les Comunitats Europees  i ala qual s'han d'enviar els anuncis és la següent:

Oficina de Publicacions de les Comunitats Europees  
  • 2, rue Mercier, L-2985 Luxemburgo
  • Fax: 352.292926670
  • Correu electrònic: ojd@publications.europa.eu.
  • Link d'informació i formularis en línia: http://simap.europa.eu

L'adreça d'Internet http://simap.europa.eu es una web de lliure accés, a la qual es pot accedir per a obtenir els formularis i  emplenar-los i enviar-los directament o descarregar-los per a la seva remissió per correu electrònic.

Publicació oficial: BOE núm. 58, de 8 de març de 2010

 
(Podeu trobar el document íntegre a l'arxiu adjunt que apareix a la zona d'informació annexa. Norma inclosa a la reunió comarcal d'actualització jurídica de juny 2010 )
 

 

 

 

 

  


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

13
dijous
maig 13, 2021
Esdeveniments d'avui
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica