Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 3 de mayo de 2017, de la Secretaría de Estado de Función Pública, por la que se establecen las condiciones para la adhesión de las comunidades autónomas y entidades locales a la plataforma GEISER / ORVE, como mecanismo de acceso al registro electrónico y al sistema de interconexión de registros

Descripció:

Resolució de 3 de maig de 2017, de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, per la qual s'estableixen les condicions per a l'adhesió de les comunitats autònomes i entitats locals a la plataforma GEISER / ORVE, com a mecanisme d'accés al registre electrònic i al sistema d'interconnexió de registres.


Objecte:

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estableix la possibilitat de l'adhesió voluntària de les Comunitats Autònomes i Entitats Locals a les plataformes i registres de l'Administració General de l'Estat.

Per facilitar l'accés a les citades plataformes, es preveu la formalització de l'adhesió mitjançant diferents modalitats. Les Comunitats Autònomes podran optar entre adherir-se individualment o, si escau, actuar addicionalment com a coordinador que faciliti l'accés a les Entitats Locals del seu territori que així ho acordin. Finalment, aquesta resolució preveu també la possibilitat d'adhesió directa per les Entitats Locals.

En aquest sentit aquesta Resolució:

- Aprova els termes i condicions d'ús per part de les Comunitats Autònomes i Entitats Locals, que voluntàriament ho desitgin, a la plataforma GEISER/ORVE, com a mecanisme d'accés al registre electrònic i al sistema d'interconnexió de registres de  l'Administració General de l'Estat, que es recolliran com a annexos específics en els formularis d'adhesió.

- Aprova els models per a l'adhesió electrònica de les Comunitats Autònomes i Entitats Locals a la plataforma GEISER/ORVE, que s'inclouen com a annexos d'aquesta resolució.


Data d'entrada en vigor:

L'endemà de la seva publicació al BOE.


Publicació oficial:

BOE núm. 109, de 8 de maig de 2017.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica