Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 3 de noviembre de 2021, de la Dirección General de Políticas Palanca para el Cumplimiento de la Agenda 2030, por la que se publica el Convenio entre la Secretaría de Estado para la Agenda 2030 y la Federación Española de Municipios y Provincias, para el fortalecimiento de la Red de Entidades Locales para la Agenda 2030.

Descripció:

Resolució de 3 de novembre de 2021, de la Direcció General de Polítiques Palanca per al Compliment de l'Agenda 2030, per la qual es publica el Conveni entre la Secretaria d'Estat per a l'Agenda 2030 i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, per a l'enfortiment de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030.


Objecte:

Aquest Conveni té per objecte impulsar accions i actuacions adreçades al enfortiment de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030 per contribuir a les prioritats establertes a l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.


Data d'entrada en vigor:

Aquest Conveni entrarà en vigor després de la seva inscripció en el Registre Electrònic Estatal d'Òrgans i Instruments de Cooperació del sector públic estatal. Després de la seva inscripció en el citat Registre, es publicarà en el «Boletín Oficial del Estado» i estendrà la seva vigència fins al 31 de desembre de 2021.


Publicació oficial:

BOE núm. 269, de 10 de novembre de 2021.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
dilluns
desembre 06, 2021
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica