Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 5 de marzo de 2014, de la DGFP, por la que se resuelve el concurso unitario de provisión de puestos de trabajo reservados a funcionarios de administración local con habilitación de carácter nacional

Descripció: Resolució de 5 de març de 2014, de la Direcció General de la Funció Pública, per la qual es resol el concurs unitari de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Objecte: Efectuar la resolució del concurs unitari de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal corresponent a l'any 2013.

Terminis: El termini de presa de possessió dels funcionaris nomenats per la present Resolució serà de tres dies hàbils si es tracta de llocs de treball de la mateixa localitat, o d'un mes, si es tracta de primera destinació o de llocs de treball en localitat diferent.

Aquest termini començarà a explicar-se a partir de l'endemà al del cessament, que haurà d'efectuar-se dins dels tres dies hàbils següents a la publicació de la resolució del present concurs en el «Butlletí Oficial de l'Estat».

A la seu electrònica de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (http://www.seap.minhap.gob.es/index.html), (Funció Pública) s'ofereix informació addicional sobre aquest procediment

Data d'entrada en vigor: El dia de la seva publicació al BOE.

Publicació: BOE núm. 74, de 26 de març de 2014.


 


(Podeu trobar la Resolució a la zona d'informació annexa).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

13
dijous
maig 13, 2021
Esdeveniments d'avui
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica