Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Pla de Formació per als empleats públics dels ens locals - 2016

PRESENTACIÓ

La Diputació de Tarragona anirà desenvolupant al llarg del 2016 el pla de formació per als ens locals.

Entenem que la formació és un element bàsic per aconseguir una administració local eficaç, eficient i moderna. La ràpida evolució dels coneixements i de les tecnologies de la informació i de les comunicacions, la profusió de normatives legals, els canvis organitzatius previsibles en la situació de crisi en què ens trobem i la necessitat de millorar l'eficàcia, la productivitat i l'agilitat en la prestació de serveis als ciutadans, tots aquests condicionants comporten la necessitat d'un sistema formatiu que pugui donar resposta als reptes que això suposa.

OBJECTIUS

• Millorar la qualitat del treball i, d'aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis públics.
• Facilitar el procés de modernització de l'Administració local de les comarques tarragonines i incrementar el paper de las Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació en el desenvolupament local i en la millora dels serveis als ciutadans.
• Potenciar els recursos humans de l'Administració local i facilitar el desenvolupament personal i professional dels treballadors locals.
• Analitzar les novetats normatives i la seva repercussió local.
• Difondre una actitud favorable vers l'aprenentatge, entès com un procés ininterromput durant el cicle vital i permetre l'adaptació de les qualificacions als canvis als que es veuen sotmesos totes les organitzacions.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Donada la gran demanda de cursos i per tal de permetre l'accés a formació d'un gran número de persones, només s'admetran les inscripcions a TRES activitats formatives.

Les despeses corresponents a la manutenció i eventuals viatges i allotjament, si s'escau, aniran a càrrec dels assistents o de les respectives corporacions locals.

Es pot sol.licitar la inscripció trametent electrònicament el full que es troba a les següents adreces:
http://www.dipta.cat/ca/serveis/sam/formacio
http://esam.altanet.org

Cal emplenar totes les dades que es demanen al full per tal de poder gestionar les inscripcions, especialment l'apartat de tasques, especificant les tasques que fa la persona que sol.licita el curs en relació als objectius i continguts de l'acció formativa. En cas que no s'especifiquen, la Unitat de Formació podrà no admetre la sol.licitud.

Independentment de quan es realitzi la inscripció, si en el moment de la realització del curs l'interessat no està donat d'alta com a treballador de l'entitat, no podrà participar en l'activitat formativa.


El termini d'inscripció finalitza el dia 6 de març de 2016.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

09
diumenge
maig 09, 2021
Esdeveniments d'avui
05-05-21 02:00:00 CEST - 12-05-21 01:59:59 CEST
12-04-21 02:00:00 CEST - 13-05-21 01:59:59 CEST
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica