Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Sessió formativa: Patrimoni cultural, protecció i reconeixements nacional i internacional

  1. La Diputació de Tarragona amb la voluntat d'assessorar i acompanyar als alcaldes i regidors considera adient organitzar una sessió formativa vinculada a les Àrees de Cultura i Patrimoni, per tal de donar algunes respostes a qüestions que es poden plantejar els regidors amb responsabilitat en aquestes matèries i donar-los-hi informació i recursos que els serveixin de suport en l'exercici de les seves responsabilitats, juntament amb els seus equips de treball.
  1. Durant la sessió es desenvoluparà:
  • El concepte de patrimoni cultural, en especial de patrimoni històric, i la seva gestió, socialització, investigació i protecció i també les tendències actuals en patrimoni i el turisme.
  • Els continguts de la Llei del patrimoni cultural català: espais protegits, béns catalogats i inventaris. El Decret legislatiu 1/2010 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme i un breu repàs de les convencions de la UNESCO: patrimoni mundial, patrimoni cultural immaterial, oportunitats, el patrimoni reconegut per la UNESCO a les comarques de Tarragona i altres instruments internacionals.
  1. Els destinataris de la sessió són els alcaldes, regidors i tècnics municipals relacionats amb la gestió del patrimoni (cultural, turisme, participació...) i el conjunt de membres que formen part dels equips dels ajuntaments i entitats locals del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

13
dijous
maig 13, 2021
Esdeveniments d'avui
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica