Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Setmana de l'Energia 2016

Objecte:

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l'Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya. 

Les entitats organitzadores ofereixen un Catàleg de recursos i activitats de suport a disposició dels ens locals d'arreu de Catalunya:

- Catàleg de Recursos Setmana Energia 2016. En base al Catàleg, cada ens local ha de sol·licitar els recursos omplint i enviant un formulari de peticions de suport corresponent al seu àmbit territorial. Podeu enviar el formulari fins el 8 d'abril del 2016. S'atendran les peticions per estricte ordre d'arribada.

-Formulari àmbit de la província de TARRAGONA

-Documentació de la jornada de presentació

La Setmana de l'Energia es va presentar en la jornada celebrada el passat 8 de març. Si no hi vau poder assistir, teniu disponibles la documentació presentada durant la jornada, així com la web oficial de la Setmana de l'Energia a l'enllaç següent i podeu veure tots els vídeos de les presentacions de la jornadaSi ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica