Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Ordre EMO/120/2012, de 18 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores, per a l'any 2012, de la línia de finançament per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT) i s'obre la convocatòria per a l'any 2012

Descripció: Ordre EMO/120/2012, de 18 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores, per a l'any 2012, de la línia de finançament a càrrec del Fons Financer de l'Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT) i s'obre la convocatòria per a l'any 2012.

Objecte: Obrir la convocatòria i aprovar les bases reguladores de la línia de finançament a càrrec del Fons Financer de l'Estat per la Modernització de les Infraestructures Turístiques 2012.

A càrrec del FOMIT es recolzaran financerament els plans de renovació i modernització de les destinacions turístiques madures que es desenvolupin paral·lelament per les administracions locals i per les empreses turístiques privades en el territori de Catalunya.

Beneficiaris: Les entitats locals enumerades en l'article 3 de la Llei 7/1985, de 2 abril, de bases del règim local, els organismes autònoms locals, les entitats públiques empresarials locals i les societats mercantils locals.

Els projectes d'inversió públics desenvolupats per una entitat local en el seu àmbit territorial seran finançats sempre que, en aquest àmbit, hi hagi inversions del sector turístic privat que es desenvolupin paral·lelament a les públiques i que la quantia neta representi com a mínim el 30% de l'import que es vulgui finançar.

Terminis: El termini per a la presentació de sol·licituds i de la documentació corresponent serà des del dia segúent al de la publicació d'aquesta ordre al DOGC fins el dia 15 de juny de 2012, inclòs.

Publicació oficial: DOGC núm. 6124, de 9 de maig de 2012.

Òrgan gestor: Departament d'Empresa i Ocupació.
 


(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució)
.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
dimarts
desembre 01, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica