Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: ORDRE EMO/278/2013, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del Programa "Fem Ocupació per a Joves", i s'obre la convocatòria per a l'any 2013 i la convocatòria anticipada per al 2014

(Al DOGC núm. 6507, de 22 de novembre de 2013, s'ha publicat una correcció d'errades de la present Ordre, l'enllaç de la qual trobareul adjunt a la zona d'informació annexa).

 

Objecte: Obrir la convocatòria per a l'any 2013 i la convocatòria anticipada per al 2014, i aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa "Fem Ocupació per a Joves" per a la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 30 anys.

Entitats beneficiàries: Podran ser beneficiàries per a la subvenció de les actuacions indicades en els apartats a) b) i c) de la base 6 d'aquesta Ordre, entre d'altres:

1) Els ajuntaments de Catalunya o els seus organismes autònoms o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a aquells, corresponents als municipis de més de 30.000 habitants en la demarcació de Barcelona.

2) Els ajuntaments de Catalunya o els seus organismes autònoms o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a aquells, corresponents als municipis de més de 20.000 habitants en les demarcacions de Tarragona i Girona.

3) Els ajuntaments de Catalunya o els seus organismes autònoms o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a aquells, corresponents als municipis de més de 12.000 habitants en la demarcació de Lleida.

4) Els Consells Comarcals que abastin un territori de més de 20.000 habitants.

Termini de presentació de sol·licituds:  El termini de presentació de sol·licituds per a les entitats locals i agents socials per a la realització de les actuacions previstes als apartats a) b) i c) de la base 6 d'aquesta Ordre és de quinze dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Data que entra en vigor: Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.
 

Publicació oficial: DOGC núm. 6498, d'11 de novembre de 2013.

 

 

(Trobareu l'enllaç a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació anexa).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

27
divendres
novembre 27, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica