Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: RESOLUCIÓ BSF/1182/2012, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a ens locals per finançar les despeses derivades de l'elaboració, la implementació o el desenvolupament de polítiques de dones, dins l'exercici 2012


Objecte: Obrir convocatòria per a la concessió de subvencions de l'Institut Català de les Dones per a ens locals, dins l'exercici 2012.

Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per la Resolució BSF/641/2012, de 2 d'abril, per la qual s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a ens locals per finançar les despeses derivades de l'elaboració, implementació o desenvolupament de polítiques de dones (DOGC núm. 6106, de 12.4.2012)

Beneficiaris: Els municipis, els consells comarcals, els consorcis de caràcter local, les entitats municipals descentralitzades i altres entitats supramunicipals situats a Catalunya, excepte les diputacions provincials, que elaborin un pla de polítiques de dones o que implementin projectes, programes o actuacions inclosos en un pla de polítiques de dones.

No es podran atorgar subvencions als ens locals que tinguin subscrit un contracte programa amb l'Institut Català de les Dones l'any de la convocatòria, excepte els ens locals que presentin un projecte de disseny i elaboració d'un pla de polítiques de dones d'acord amb la línia A de la base 1.1 d'aquest annex.

Terminis: El termini de presentació del formulari de sol·licitud i de la documentació necessària és de 30 dies naturals, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Publicació oficial: DOGC núm. 6152, de 19 de juny de 2012.

Òrgan gestor: Institut Català de les Dones - Departament de Benestar Social i Família.

 

(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució
. Així mateix trobareu la Resolució BSF/641/2012, per la qual s'aproven les bases reguladores de la present convocatòria com a fitxa relacionada)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

27
divendres
novembre 27, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica