Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Resolució CLT/533/2012, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals, cicles o temporades de música que tinguin un interès estratègic per al sector musical

(Aquesta resolució deroga la Resolució CLT/313/2011, de 31 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 22 de desembre de 2010, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu).

 

Descripció: Resolució CLT/533/2012, de 15 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals de 29 de febrer de 2012, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals, cicles o temporades de música que tinguin un interès estratègic per al sector musical.

Objecte: L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport a festivals, cicles o temporades de música que tinguin un interès estratègic per al sector musical, en les modalitats següents:

a) Subvencions a festivals, cicles o temporades de música d'alta interès cultural. Les activitats s'han de realitzar entre l'1 d'octubre de l'any anterior al de la concessió de la subvenció i el 30 de setembre de l'any de concessió de la subvenció.

b) Convenis triennals a festivals, cicles o temporades de música de gran impacte econòmic. Les activitats s'han de realitzar durant el període indicat a l'apartat anterior però en relació amb els tres anys de vigència del conveni.

Beneficiaris: Per a la modalitat a) poden optar a les subvencions els ajuntaments i ens que en depenen, incloses les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament públic.

Terminis:  El termini per presentar sol·licituds s'establirà a la convocatòria corresponent.

Publicació oficial: DOGC núm. 6097, de 28 de març de 2012.

Òrgan gestor: Departament de Cultura.
 


(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució)
.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica