Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Resolución de 20 de febrero de 2008, de la Secretaría de Estado de Universidades e Investigación, para el año 2008, de concesión de ayudas del Programa Nacional de Contratación e Incorporación de Recursos Humanos de Investigación

Descripció: Resolución de 20 de febrero de 2008, de la Secretaría de Estado de Universidades e Investigación, por la que se publica convocatoria correspondiente al año 2008, de concesión de ayudas del Programa Nacional de Contratación e Incorporación de Recursos Humanos de Investigación, en el marco del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011.

Objecte: L'objecte d'aquesta Resolució és regular la convocatòria corresponent a l'any 2008 per concedir, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, ajudes per contractar recursos humans a través dels subprogrames següents:

1. Subprograma Ramón y Cajal, d'ajudes per a la contractació laboral de doctors per centres d'investigació i desenvolupament (centres d'I+D).

2. Subprograma Juan de la Cierva, per a la contractació laboral de doctors per centres d'I+D, per incorporar-los als equips investigadors.

3. Subprograma de personal tècnic de recolzament.

4. Subprograma Torres Quevedo, per a la contractació de personal d'I+D (doctors i tecnòlegs) que desenvolupin projectes concrets d'investigació industrial, de desenvolupament tecnològic o estudis de viabilitat tècnica previs.

5. Subprograma de contractació d'investigadors, amb grau de doctor, en els centres públics d'investigació agrària i alimentària dependents de les comunitats autònomes.

Beneficiaris: Els que s'especifiquen per a cada subprograma. Per als subprogrames Ramón y Cajal y Juan de la Cierva poden ser-ho, entre altres, els centres d'I+D vinculats o dependents d'administracions públiques territorials, independentment de la seva personalitat jurídica.

Termini per presentar les sol·licituds: El que s'especifica per a cada subprograma:

1. Subprograma Ramón y Cajal: a partir de l'entrada en vigor de la Resolució fins al 25 de març de 2008, inclòs.

2. Subprograma Juana de la Cierva: a partir de l'entrada en vigor de la Resolució fins al 18 de març de 2008, inclòs.

3. Subrprograma de personal tècnic de recolzament: del 10 de març al 7 d'abril de 2008, tots dos inclosos.

4. Subprograma Torres Quevedo: a partir de l'entrada en vigor de la Resolució fins al 30 de setembre de 2008, amb els terminis de tancament de presentació de sol·licituds intermedis que s'indiquen a la Resolució.

5. Subprograma de contractació de doctors: del 5 de maig fins al 5 de juny de 2008, tots dos inclosos.

Publicació oficial: BOE núm. 50, de 27 de febrer de 2008.

Órgan gestor: Secretaria d'Estat d'Universitats i Recerca del Ministeri d'Educació i Ciència.

(Trobareu l'enllaç d'aquesta Resolució a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa.)

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica