Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Resolución de 31 de agosto de 2012, de la Secretaría de Estado de Cultura, por la que se convocan ayudas a Corporaciones Locales para actividades culturales que fomenten la comunicación cultural, correspondientes al año 2012

Descripció: Resolució de 31 d'agost de 2012, de la Secretaria d'Estat de Cultura, per la qual es convoquen ajudes a Corporacions Locals per a activitats culturals que fomentin la comunicació cultural, corresponents a l'any 2012.

Objecte: Les ajudes tenen per objecte el finançament de projectes culturals de caràcter interdisciplinari i àmbit supraautonómico que organitzin les entitats locals al seu propi territori.

Beneficiaris: Podran sol·licitar aquestes ajudes les corporacions locals, organismes i entitats que depenguin íntegrament d'elles, que compleixin els requisits establerts en aquesta resolució per a cada modalitat d'ajuda.

Terminis:  El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils explicats a partir de l'endemà al de la publicació de la present convocatòria en el «Butlletí Oficial de l'Estat.

Publicació oficial: BOE núm. 216, de 7 de setembre de 2012.

Òrgan gestor: Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
 


(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
diumenge
desembre 06, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica