Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: Extracto de la Orden de 20 de diciembre de 2018, por la que se convocan subvenciones destinadas a entidades locales adscritas a los Planes de Emergencia Nuclear.

Descripció:

Extracte de l'Ordre de 20 de desembre de 2018, per la qual es convoquen subvencions destinades a entitats locals adscrites als Planes d'Emergència Nuclear.


Objecte:

Aquesta convocatòria té per objecte promoure la concessió de subvencions públiques, en règim de concurrència competitiva, destinades a millorar la dotació de les entitats locals incloses en la relació de municipis designats com a «municipis Zona I» i com a «seus d'estacions de classificació i descontaminació» («ECD») o «àrees base de recepció social» («ABRS») en els Planes d'Emergència Nuclear exteriors a les centrals nuclears (PEN), amb la finalitat decontribuir a fer efectives les previsions d'actuació contingudes en els corresponents Plans d'Actuació Municipal d'Emergència Nuclear (PAMEN).


Beneficiaris:

Podran acollir-se a les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats locals incloses en la relació de municipis designats com a «municipis zona I» i com a seus de «ECD» o «ABRS» en els Plans d'Emergència Nuclear exteriors a les centrals nuclears de Santa María de Garoña (Burgos), de Almaraz (Càceres), de José Cabrera i Trillo (Guadalajara), d'Ascó i Vandellós
(Tarragona) i de Cofrents (València), que comptin amb un Pla d'Actuació Municipal en Emergència Nuclear aprovat per acord de l'òrgan competent de l'entitat, previ informe de l'òrgan executiu del PEN, i ratificat pel director del PEN.

D'acord amb la definició prevista en l'article 3 de l'Ordre INT/1005/2018, de 20 de setembre, per "entitat local" s'entendrà, d'entre totes les entitats locals esmentades en l'article 3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, solament els municipis.

Els interessats només podran presentar una sol·licitud de subvenció en el marc d'aquesta convocatòria. Aquesta sol·licitud, a més, només podrà incloure un tipus de projecteentre els dos definits expressament en l'article 1.2 de la convocatòria.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest extracte al BOE.


Data publicació:

BOE núm. 311, de 26 de desembre de 2018.


Òrgan gestor:

Ministeri de l'Interior.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

25
dimecres
novembre 25, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica