Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: Extracto de la Resolución de 2 de junio de 2020, de la Dirección General de Migraciones, por la que se convocan subvenciones públicas para la ordenación de los flujos migratorios laborales de trabajadores/as migrantes para campañas agrícolas de temporada

Descripció:

Extracte de la Resolució de 2 de juny de 2020, de la Direcció General de Migracions, per la qual es convoquen subvencions públiques per a l'ordenació dels fluxos migratoris laborals de treballadors/as migrants per a campanyes agrícoles de temporada.


Objecte:

La finalitat de la subvenció és l'execució de les següents actuacions:

-       Organització i coordinació de les contractacions i els desplaçaments de persones treballadores de temporada agrícola.

-       Visita als allotjaments del temporers agrícoles i elaboració d'informes. 

-       Assessorament i informació sociolaboral a les persones treballadores.

BDNS (Identif.): 508679

 


Beneficiaris:

Són beneficiaris d'aquestes ajudes les organitzacions i agrupacions empresarials i cooperatives agràries sense ànim de lucre, les organitzacions sindicals i les Entitats Locals, així com entitats públiques i privades sense ànim de lucre que realitzin l'actuació objecte de la subvenció. 


Termini presentació de sol·licituds:

20 dies naturals des de la publicació al BOE.


Data publicació:

BOE núm. 161, de 8 de juny de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

24
dimarts
novembre 24, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica