Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: ORDRE TES/169/2018, de 4 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions a ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions de mitigació i d'adaptació al canvi climàtic.

Descripció:

ORDRE TES/169/2018, de 4 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions a ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions de mitigació i d'adaptació al canvi climàtic.

S'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a ens locals de Catalunya destinades al desenvolupament d'actuacions de mitigació i d'adaptació al canvi climàtic, les quals consten en l'annexd'aquesta Ordre.


Objecte:

Aquesta línia de subvencions, adreçada als ens locals de Catalunya, té com a objecte fomentar el desenvolupament d'actuacions de mitigació de les emissions difuses de gasos amb efecte d'hivernacle i d'adaptació al canvi climàtic.


Beneficiaris:

Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases els ajuntaments, els consells comarcals, les diputacions, els consorcis locals, les entitats municipals descentralitzades i les agrupacions de municipis, així com les agrupacions d'ens locals sense personalitat jurídica de Catalunya.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds, acompanyades de la documentació prevista a la base 8, és el que, a aquest efecte, estableixi la convocatòria corresponent.


Data publicació:

DOGC núm.7723, de 10 d'octubre de 2018


Òrgan gestor:

Departament de Territori i Sostenibilitat.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

28
dissabte
novembre 28, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica