Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ ACC/15/2022, de 10 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions per millorar les infraestructures per a la gestió dels residus municipals a Catalunya, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència –finançat per la Unió Europea– NextGenerationEU.

Objecte:

Aquesta resolució aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions per millorar les infraestructures per a la gestió de residus municipals de Catalunya.

L'objecte d'aquesta Resolució de subvencions és la promoció de les inversions necessàries per millorar la gestió dels residus municipals a Catalunya pel que fa a la dotació i millora de les infraestructures de tractament i garantir el compliment dels nous objectius comunitaris en matèria de gestió de residus.

En concret, l'objecte inclou el finançament dels projectes següents:

 - Projectes d'instal·lacions de tractament de la fracció orgànica recollida selectivament, i millores a les instal·lacions existents.

 - Projectes d'instal·lacions de preparació per la reutilització i el reciclatge d'altres fluxos de residus recollits selectivament (residus voluminosos, aparells elèctrics i electrònics, roba i materials tèxtils).

 - Projectes de millores a les instal·lacions existents de tractament mecànic i biològic de la fracció restant.


Beneficiaris:

Aquests ajuts tenen com a beneficiaris els ens locals titulars de les instal·lacions públiques de tractament de residus municipals de Catalunya (ajuntaments, entitats municipals metropolitanes, consells comarcals, mancomunitats de municipis i consorcis, entre d'altres).

No poden concórrer en la convocatòria simultàniament i per a les mateixes actuacions ens locals de manera individual i alhora a través d'un ens supramunicipal.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds, acompanyades de la documentació prevista en les bases, serà el que preveu la resolució de la convocatòria.


Data publicació:

DOGC núm. 8583, de 13 de gener de 2022.


Òrgan gestor:

Agència de Residus de Catalunya. Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Generaliutat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

17
dilluns
gener 17, 2022
Esdeveniments d'avui
13-01-22 01:00:00 CET - 01-02-22 00:59:59 CET
11-01-22 01:00:00 CET - 01-02-22 00:59:59 CET
11-01-22 01:00:00 CET - 01-02-22 00:59:59 CET

Categories Categories

Àrea temàtica