Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ CLT/2026/2021, de 29 de juny, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s'aproven les bases específiques de les subvencions per als programes municipals d'arts escèniques, música i arts visuals en l'àmbit de l'ensenyament reglat

Objecte:

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de subvencions als programes municipals d'arts escèniques, música i arts visuals a l'àmbit de l'ensenyament reglat durant el curs escolar.

Aquests programes han de vincular les polítiques educatives i culturals municipals amb l'objectiu de formar espectadors, educar en la sensibilitat artística i crear nous públics en les arts en viu i en les arts visuals, i afavorir el desenvolupament intel·lectual, emocional i personal dels alumnes.

Els programes poden incloure dos tipus de línies d'actuació:

  • Programacions professionals d'espectacles i concerts o d'exposicions i projectes d'arts visuals.
  • Projectes participatius que involucren els alumnes en un procés creatiu o pràctica artística de la mà dels mateixos professionals. Han de ser projectes que orienten la seva activitat a promoure i facilitar la participació en el desenvolupament dels processos de creació en entorns i contextos educatius en les seves diferents fases: recerca, investigació, creació, producció i exhibició, com a instruments d'expressió i de comunicació, de comprensió i reflexió de la realitat. Es poden utilitzar com a recurs d'innovació pedagògica per desenvolupar noves estratègies d'aprenentatge del currículum educatiu i de les competències bàsiques a través de les arts de manera interdisciplinària.

S'estableixen les dues modalitats de subvenció següents:

  • Programes d'arts escèniques i música en l'àmbit de l'ensenyament reglat, que poden incloure programacions professionals i projectes participatius.
  • Programes d'arts visuals en l'àmbit de l'ensenyament reglat, que poden incloure programacions professionals i projectes participatius.


Beneficiaris:

Poden optar a aquestes subvencions els ajuntaments de Catalunya i les entitats municipals descentralitzades, excepte l'Ajuntament de Barcelona.


Termini presentació de sol·licituds:

El que estableixi la corresponent convocatòria.


Data publicació:

DOGC núm. 8450, de 5 de juliol de 2021.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dijous
agost 05, 2021
Esdeveniments d'avui
04-08-21 02:00:00 CEST - 21-08-21 01:59:59 CEST
02-08-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica