Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ PRE/1915/2018, de 3 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a la concessió de subvencions pluriennals als ens locals per finançar les despeses derivades de l'elaboració, la implementació i el desenvolupament de polítiques de dones per a l'any 2018.

Objecte:

Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió de subvencions als ens locals per finançar les despeses derivades de l'elaboració, la implementació i el desenvolupament de plans o polítiques transversals d'igualtat de dones.


Beneficiaris:

Són ens beneficiaris els municipis, els consells comarcals, els consorcis de caràcter local, les entitats municipals descentralitzades i altres entitats supramunicipals situats a Catalunya, excepte les diputacions provincials, que elaborin un pla de polítiques d'igualtat de gènere o que implementin projectes, programes o actuacions inclosos en un pla de polítiques d'igualtat de gènere.
No es pot sol·licitar ni atorgar subvenció del supòsit B de la base 1.2 d'aquest annex als ens locals que tinguin subscrit un contracte programa amb l'Institut Català de les Dones l'any de la convocatòria.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de la documentació acreditativa s'ha de fer, com a molt tard l'últim dia hàbil del mes de febrer de l'any següent al de la convocatòria.


Data publicació:

DOGC Núm. 7682, del dia 9 d'agost de 2018.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

27
divendres
novembre 27, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica