Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ TES/1373/2019, de 17 de maig, de convocatòria d'ajuts per a la utilització d'àrid reciclat dels residus de la construcció amb marcatge CE en obres promogudes pels ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya (ref. BDNS 456276)

Objecte:

Aquesta resolució té per objecte obrir la convocatòria per a la concessió d'ajuts per a la utilització d'àrid reciclat dels residus de la construcció amb marcatge CE en obres promogudes pels ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya, en règim de prorrateig.

La tramitació, la resolució i l'atorgament dels ajuts que preveu aquesta convocatòria, així com les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que cal aportar es regeixen per les bases que aprova la Resolució TES/1199/2019, de 30 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores d'ajuts per a la utilització d'àrid reciclat dels residus de la construcció amb marcatge CE en obres promogudes pels ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya.


Beneficiaris:

Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases els ens locals i les empreses públiques municipals de Catalunya.

No poden concórrer a la concessió d'aquests ajuts de forma simultània i per les mateixes actuacions ens locals de forma individual i alhora a través d'un ens supramunicipal.

En cas que la sol·licitud sigui presentada per un ens supramunicipal, aquesta haurà d'indicar si actua en virtut d'una competència de residus pròpia o bé mitjançant delegació dels municipis corresponents.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini per a la presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria finalitzarà als dos mesos de la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Data publicació:

DOGC núm. 7881, de 23 de maig de 2019.


Òrgan gestor:

Agència de Residus de Catalunya . Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

27
divendres
novembre 27, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica