Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ TES/1593/2019, de 7 de juny, de convocatòria de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals (ref. BDNS 461439)

Objecte:

Aquesta resolució té per objecte obrir la convocatòria per a l'any 2019 per a la concessió de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals, en règim de concurrència competitiva.

La tramitació, la resolució i l'atorgament de les subvencions que preveu aquesta convocatòria, així com les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que cal aportar es regeixen per les bases que aprova la Resolució TES/1251/2019, de 8 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals.

L'assignació màxima assignada a la present convocatòria es distribuirà en dues línies d'actuació:

- Per a les subvencions sol·licitades pels ens locals.

- Per a les subvencions sol·licitades per entitats sense ànim de lucre i universitats.

 


Beneficiaris:

- Els ens locals de Catalunya (els ajuntaments, les entitats municipals descentralitzades, els consells comarcals, les mancomunitats de municipis, els consorcis i les diputacions, entre d'altres), que vulguin dur a terme un projecte de prevenció o de preparació per a la reutilització de residus municipals en l'àmbit de les seves competències.

Un ens local no pot concórrer a la convocatòria de manera simultània i pel mateix concepte de maneraindividual i alhora a través d'un ens supramunicipal.

- Les universitats i entitats sense ànim de lucre de Catalunya, o agrupacions d'aquestes, que vulguin dur a terme un projecte de prevenció de residus municipals.

Les entitats sense ànim de lucre hauran d'estar, si s'escau, degudament inscrites en el registre competent. Una universitat o una entitat sense ànim de lucre no pot concórrer a la convocatòria de manera simultània i pel mateix concepte individualment i alhora a través d'un altre tipus d'agrupació.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini per a la presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitzarà el 19 de juliol de 2019.


Data publicació:

DOGC núm. 7898, de 17 de juny de 2019.


Òrgan gestor:

Agència de Residus de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

28
dissabte
novembre 28, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica