Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ TES/1857/2019, de 27 de juny, de convocatòria de subvencions per a la clausura de punts d'abocament incontrolat de residus de la construcció (ref. BDNS 465074)

Objecte:

Aquesta resolució té per objecte obrir la convocatòria per al 2019 de concessió de subvencions per a la clausura de punts d'abocament incontrolat de residus de la construcció, en règim de concurrència competitiva.

La tramitació, la resolució i l'atorgament de les subvencions que preveu aquesta convocatòria, així com les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que cal aportar es regeixen per les bases que aprova la Resolució TES/1209/2019, de 6 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions per a la clausura de punts d'abocament incontrolat de residus de la construcció.


Beneficiaris:

Els beneficiaris de les subvencions són els ens locals en l'àmbit territorial de Catalunya que tinguin les competències per portar a terme la clausura del punt d'abocament incontrolat.

També en poder ser beneficiaris els ens supramunicipals que actuen en virtut d'una competèn-cia de gestió de residus pròpia o bé mitjançant delegació dels municipis corresponents.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini per a la presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria finalitzarà als dos mesos de la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Data publicació:

DOGC núm. 7913, de 9 de juliol de 2019.


Òrgan gestor:

Agència de Residus de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica