Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvencions: Resolució TES/3422/2020, de 22 de desembre, per la qual s'aproven les condicions d'accés, en règim de concurrència pública competitiva, per a la selecció de municipis de la prova pilot del Programa depromoció de l'habitatge en el món rural (ref. BDNS 541442)

Objecte:

1. Aquestes condicions d'accés tenen per objecte determinar les condicions i requisits per a la selecció d'untotal de 20 municipis del territori català per a la implantació de les proves pilot del Programa de promoció del'habitatge en el món rural. L'objectiu del programa consisteix a incentivar la realització de projectes id'actuacions estratègiques, sectorials i singulars innovadores que estimulin i reforcin l'accés a l'habitatge, i quepuguin contemplar diferents modalitats de tinença.

2. Se seleccionarà un mínim d'un municipi per vegueria i els 12 restants fins a 20, de manera proporcional enfunció del nombre de municipis beneficiaris que té cada vegueria.

3. Els municipis seleccionats tenen dret a l'obtenció d'una subvenció directa, per a les actuacions descrites a l'apartat 2 i amb els límits quantitatius establerts en l'apartat 7, que s'instrumenta mitjançant la signatura d'unconveni de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i el municipi seleccionat per a la provapilot.


Beneficiaris:

Municipis que compleixin, de forma addicional, els requisits següents:

a) Municipis amb menys de 500 habitants o municipis de menys de 3.000 habitants si el municipi té 10 nuclisde població i l'actuació es localitza en els seus nuclis agregats de menys de 500 habitants. Per nucli de poblaciós'entén el conjunt d'almenys cinc edificacions que estan formant carrers, places i altres vies urbanes. S'hi inclouen en el nucli aquelles edificacions que estant aïllades, disten menys de 200 metres dels límits exteriorsde l'esmentat conjunt, si bé en la determinació de d'aquesta distància s'han d'excloure els terrenys ocupats perinstal·lacions industrials o comercials, parcs, jardins, zones esportives, cementiris, aparcaments i altres, aixícom els canals o rius que puguin ser creuats per ponts.

b) Municipis amb més de 2 habitatges buits en els que s'hagin de dur a terme actuacions de rehabilitació quepoden consistir en: consolidació estructural i/o coberta, d'habitabilitat i/o eficiència energètica. El concepte d'habitatge buit, a efectes d'aquesta convocatòria, és el definit a l'article 3.d) de la Llei 18/2007, de 28 dedesembre, del dret a l'habitatge.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DiariOficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza l'1 de febrer de 2021.


Data publicació:

DOGC núm. 8306, de 30.12.2020


Òrgan gestor:

Agència de l'Habitatge de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

13
dijous
maig 13, 2021
Esdeveniments d'avui
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica