Continguts Continguts

Tornar enrere
Vés enrere

Legislació: Resolución de 30 de junio de 2014, de la Dirección General del Catastro, por la que se determinan municipios y período de aplicación del procedimiento de regularización catastral

Descripció:

Resolució de 30 de juny de 2014, de la Direcció general del Cadastre, per la qual es determinen municipis i període d'aplicació del procediment de regularització cadastral.


Objecte:

Determinar els municipis i el període d'aplicació del procediment de regularització cadastral. Pel que fa a la Gerència territorial de Tarrgona els municipis afectats són: Alcanar, Almoster, Arnes, Ascó, Barberà de la Conca, Batea, Benissanet, Botarell, Bràfim, El Catllar, Xerta, Horta de Sant Joan, Masdenverge, Masllorenç, Montblanc, La Morera de Montsant, El Pla de Santa Maria, Santa Bàrbara, La Selva del Camp, Solivella, La Torre de Fontaubella, Vilabella, Vilaplana.

 


Data d'entrada en vigor:

El procediment de regularització cadasrtal serà aplicable, des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució en el <<Bulletí Oficial de l'Estat>>, i fins al 30 de desembre de 2014.


Publicació oficial:

BOE núm. 164, de 7 de juliol de 2014.