Continguts Continguts

Tornar enrere
Vés enrere

Legislació: Resolució SLT/719/2020, de 12 de març, per la qual s’adopten mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-Cov-2

Objecte:

Amb aquesta Resolució s'adopten unes mesures preventives, davant dels nivells actuals de propagació i del nombre de persones afectades per la pandèmia COVID-19 i d'aquells que s'espera en els propers dies i setmanes, per tal de contribuir a la disminució de la taxa de transmissió d'aquest virus a Catalunya. 

Aquests mesures preventives són:

- Tancament de tots els centres i serveis del Servei d'Educació de Catalunya, en qualsevol dels ensenyaments que l'integren i amb independència de la titularitat pública o privada del centre o servei i el sistema de finançament.

- Suspensió de l'activitat lectiva-presencial de les universitats del sistema universitari de Catalunya.

- Suspensió de totes les activitats de formació de caràcter presencial del Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya.


Data d'entrada en vigor:

La vigència d'aquestes mesures preventives s'inicia el dia 13 de març de 2020 i tenen una vigència mínima de 15 dies i són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment. 


Publicació oficial:

DOGC núm. 8083A, de 12 de març de 2020.