Continguts Continguts

Tornar enrere
Vés enrere

Subvenció: Terminis d'execució i justificació de les actuacions subvencionades per la Unitat d'Actuacions Integrals al territori i Cooperació del SAM de la Diputació de Tarragona

En el quadre que adjuntem podeu trobar els terminis d'execució i justificació de les actuacions subvencionades per la Unitat d'Actuacions Integrals al territori i Cooperació del SAM de la Diputació de Tarragona

 

 

 (Actualitzat: gener 2013)

 

Nota: Heu de tenir en compte que la tramitació de les subvenions s'ha de realitzar telemàticament a través de l'egovern a l'adreça www.dipta.cat.

Recordeu que per realitzar la tramitació telemàtica cal que l'alcalde / president o secretari de l'ens local disposin d'un usuari a la plataforma d'egovern i d'un certificat digital vigent.

En cas de dubte en la tramitació telemàtica, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat d'Administració Electrònica al tel. 977.29.66.80.

 

(Trobareu el quadre amb els terminis d'execució i justificació de subvencions de la Unitat AITC del SAM com a arxiu adjunt a la zona d'informació annexa.

Així mateix, podeu trobar com a fitxa relacionada el quadre de subvencions on es recullen totes les subvencions a les que poden optar els ens locals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre).