Continguts Continguts

Tornar enrere
Vés enrere

Legislació: Real Decreto-ley 4/2012, de 24 de febrero, por el que se determinan obligaciones de información y procedimientos necesarios para establecer un mecanismo de financiación para el pago a los proveedores de las entidades locales

(La Unitat de Secretaria Intervenció Municipal ha elaborat un resum del present Reial decret llei que podeu trobar com a document adjunt a la zona d'informació annexa).

Descripció: Reial decret llei 4/2012, de 24 de febrer, pel qual es determinen obligacions d'informació i procediments necessaris per establir un mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals.

Objecte: Habilitar les condicions necessàries per permetre la cancel·lació per entitats locals de les seves obligacions pendents de pagament amb els seus proveïdors, derivades de la contractació d'obres, subministraments o serveis.

Data en què entra en vigor: Aquesta llei entra en vigor l'endemà de la seva publicació oficial.

Publicació oficial: BOE 48, de 25 de febrer de 2012.

 

(Trobareu l'enllaç al Reial decret i a l'Acord de convalidació del mateix a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa)