Continguts Continguts

Tornar enrere
Vés enrere

Actualitat: El nou cànon de l'aigua, punt per punt

Resum: Des de l'1 d'octubre són ja vigents les modificacions del cànon de l'aigua aprovades en les lleis de pressupostos i mesures fiscals i financeres del passat mes de juliol: noves tarifes, canvis en els trams d'aplicació i la creació d'un cànon social per a determinats col·lectius de població.

Per tal que els responsables de la facturació puguin informar correctament els usuaris, s'ha realitzat una jornada informativa adreçada a tècnics municipals, empreses gestores d'aigua i càrrecs electes dels ajuntaments on s'han repassat els ets i uts del nou cànon de l'aigua. Organitzada per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la jornada ha estat protagonitzada per Mariona Coch, Directora de l'Àrea Tributària i d'Ingressos de l'ACA, que ha explicat els canvis ja en vigor i ha avançat els que podrien venir els propers anys per tal d'anar adequant el que paguem d'aigua als costos reals del subministrament i sanejament.

  

Font: Sostenible (Revista de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona).

 

(Podreu trobar l'enllaç a la notícia a través de la URL que apareix a la zona d'informació annexa. Així mateix, també podeu trobar el document de la ponènicia de la Sra. Mariona Coch).